BankWeb

BankWeb

به فروشگاه ما خوش آمدید.

محصولات دسته صنایع غذایی

دانلود کارآموزی در شركت فرآورده های گوشتی آمل (كاله)

دانلود کارآموزی در شركت فرآورده های گوشتی آمل (كاله)
كالباس و سوسیس از نظر تكنولوژی تهیه، اختلاف شایانی با یكدیگر ندارند و مهمترین اختلاف آنها قطر پوشش است كه در كالباس بیشتر بوده و نیز میزان آب افزودنی است كه در سوسیس معمولاً بیشتر می‌باشد

توضیحات بیشتر

دانلود 7,700 تومان

دانلود پاورپوینت مراحل ساخت پنیر

دانلود پاورپوینت مراحل ساخت پنیر
ساختن پنیر به صورت صنعتى در آغاز قرن بیستم شروع شد و آن زمانى بود كه پاستور دانشمند معروف فرانسوى اكتشافات خود را درباره تخمیر شیرى آغاز كرد از آن زمان بود كه علم و دانش دست به كار شد تا پنیرهایى بسازد كه از جهتى بهداشتى باشد و حداكثر بهره بردارى از صنعت پنیر سازى به دست آید

توضیحات بیشتر

دانلود 8,800 تومان

دانلود پاورپوینت روش های بهبود کیفیت پنیر پیتزای کم چرب

دانلود پاورپوینت روش های بهبود کیفیت پنیر پیتزای کم چرب
پنیر پیتزا ، امروزه بعنوان یکی از محصولات کاربردی مهم در صنایع غذایی مخصوصاً پیتزا محسوب می شود پنیر پیتزا یکی از انواع پنیرهای پرچرب بوده که این خصوصیت پر چرب بودن ، استفاده از آن را جهت حفظ سلامتی مصرف کننده محدود کرده است

توضیحات بیشتر

دانلود 8,800 تومان

دانلود پاورپوینت بسته بندی اتمسفر اصلاح شده

دانلود پاورپوینت بسته بندی اتمسفر اصلاح شده
مفهوم اتمسفر اصلاح شده ( Modified atmosphere packaging ) برای كالاهای بسته بندی شده، شامل فضای اتمسفر اصلاح شده یك فرآورده غذایی توسط خلا، فشار گاز یا تراوایی كنترل شده بسته است كه بدی وسیله فعالیت های شیمیایی، آنزیمی و میكروبی كنترل می شود

توضیحات بیشتر

دانلود 8,800 تومان

دانلود پاورپوینت کاربرد تخمیر و مخمر در صنایع غذایی

دانلود پاورپوینت کاربرد تخمیر و مخمر در صنایع غذایی
مخمرها قارچ هایی هستند كه در تمام طول چرخه ای رویشی خود و یا در بخشی از آن تك یاخته ای می باشند، مخمرها در حضور غلضتهای بالا املاح مثل قند و نمك قادر به رشد می باشند و بنابراین ، رطوبت كمتری نسبت به باكتری نیاز دارند

توضیحات بیشتر

دانلود 8,800 تومان

دانلود پاورپوینت تخمیر فراورده های حیوانی

دانلود پاورپوینت تخمیر فراورده های حیوانی
مهمترین فراورده های تخمیر شده حیوانی عبارتند از فراورده های تخمیر شده شیر، فراورده های تخمیر شده گوشت و فراورده های دریایی تخمیر شده كه به ترتیب در زیر از دیدگاه تخمیری مورد بحث و بررسی قرار می گیرند

توضیحات بیشتر

دانلود 8,800 تومان

دانلود پاورپوینت تکنولوژی پروبیوتیک

دانلود پاورپوینت تکنولوژی پروبیوتیک
در فرآورده های پروبیوتیک تمرکز دادن پایدار خوب باکتری در محصولات مصرف کننده در طول عمر قفسه ای شان مهم است بعلاوه طعم خوشایند و بافت جذاب فرآورده های لبنی، توجه به پیام سلامتی فرآورده ضروری است

توضیحات بیشتر

دانلود 8,800 تومان

دانلود پاورپوینت جایگزین های چربی

دانلود پاورپوینت جایگزین های چربی
عوامل قوام دهنده ای که به عنوان جایگزین چربی ها مورد استفاده قرار می گیرند ، به دو گروه می توان تقسیم نمود گروه اول آنهایی که فقط تا حدودی ویژگی های چربی ها ( لیپید ها ) را دارا بوده و یا بروز می دهند این گروه را جایگزین نسبی چربی ها می نامند قوام دهنده های این گروه فاقد فعالیت کاری هستند گروه دوم شامل قوام دهنده هایی می شود که هم دارای

توضیحات بیشتر

دانلود 8,800 تومان

دانلود پاورپوینت عوامل ضد میکروبی طبیعی و بازدارنده در شیر

دانلود پاورپوینت عوامل ضد میکروبی طبیعی و بازدارنده در شیر
اهمیت تغذیه ای شیر و فرآورده های لبنی بر هیچ كس پوشیده نیست شیر، نه تنها یک غذای ضروری است بلکه به عنوان منبعی غنی از عناصر غذایی فعال زیست شناختی نیز به شمار می رودشیر بطور طبیعی حاوی چند عامل ضد میكروبی است كه خاصیت باكتری استاتیك یا باكتریسید دارند و لاكتنین نامیده می شوند

توضیحات بیشتر

دانلود 8,800 تومان

دانلود پاورپوینت خشک کن های خورشیدی

دانلود پاورپوینت خشک کن های خورشیدی
خشک کن فعال غیر مستقیم در این نوع خشک کن ها علاوه بر انرژی خورشید از یک مکنده یا دمنده برای ایجاد هوا در سرتا سر محصول استفاده می گردد خشک کن خورشید فعال مختلط دراین خشک کن علاوه برجابه جایی اجباری هواگرم شده بوسیله دمنده بستر محصول نیزدرمعرض تا بش مستقیم خورشید قرار میگیرد

توضیحات بیشتر

دانلود 8,800 تومان

دانلود پاورپوینت خشک کردن انجمادی تحت خلاء پودر لیمو

دانلود پاورپوینت خشک کردن انجمادی تحت خلاء پودر لیمو
خشک کردن انجمادی تحت خلاء یکی از بهترین روشهای خشک کردن بوده ومحصول نهایی را با بالاترین کیفیت در مقایسه با سایر روشهای خشک کردن تولید میکند

توضیحات بیشتر

دانلود 8,800 تومان

دانلود پاورپوینت خامه

دانلود پاورپوینت خامه
خامه عبارت است از چربی تغلیظ شده شیر که در آن چربی به صورت گلبول هایی که توسط یک غشا محافظت می شوند وجود دارد

توضیحات بیشتر

دانلود 8,800 تومان

دانلود پاورپوینت استخراج در صنایع غذایی

دانلود پاورپوینت استخراج در صنایع غذایی
استخراج در صنایع غذایی به معنای لغوی استحصال و خارج کردن است در فرآوری مواد غذایی را فراهم می کنیم که واکنش های معین انجام شود و محصول به بهترین وجه تولید شود خارج کردن برخی فاکتورهای خاص به منظور پیشبرد واکنش های اصلی در صنایع غذایی اهمیت دارد

توضیحات بیشتر

دانلود 8,800 تومان

دانلود پاورپوینت اثر اولتراسونیک بر روی نگهداری مواد غذایی

دانلود پاورپوینت اثر اولتراسونیک بر روی نگهداری مواد غذایی
کلمه Ultrasound از لفظ لاتین ultraبه معنی مافوق و نیز sound به معنی صوت یا صدا گرفته شده است

توضیحات بیشتر

دانلود 8,800 تومان

دانلود پاورپوینت شیر غنی شده

دانلود پاورپوینت شیر غنی شده
شیر سرشار از مواد معدنی مورد نیاز استخوان هاست شیر یك نوشیدنی بسیار مغذی است كه سرشار از كلسیم، پروتئین، ویتامین های گروه B ، خصوصاً ویتامین B2 بوده و برای سلامتی بدن لازم و ضروری است

توضیحات بیشتر

دانلود 8,800 تومان

دانلود پاورپوینت روش های نگهداری مواد غذایی به وسیله سرما

دانلود پاورپوینت روش های نگهداری مواد غذایی به وسیله سرما
از بین بردن فلور میکروبی موجود در مواد غذائی به طور کامل ( استریلیزاسیون) و یا از بین بردن میکروارگانیسم های پاتوژن و خطرناک یا به عبارتی دیگر نابود کردن بخشی از فلوئور میکروبی ( پاستوریزاسیون)

توضیحات بیشتر

دانلود 8,800 تومان

دانلود پاورپوینت پرورش و نگهداری زنبور عسل

دانلود پاورپوینت پرورش و نگهداری زنبور عسل
زنبور عسل یکی ازحشرات مفید برای انسان است که متعلق به رده دوبالان می ‌باشد زنبور عسل خیلی پیش از انسان در روی زمین بوجود آمده و زندگی می‌کرده است

توضیحات بیشتر

دانلود 7,700 تومان

دانلود پاورپوینت اولترا فیلتراسیون

دانلود پاورپوینت اولترا فیلتراسیون
اولترافیلتراسیون فرایندی ساده و در عین حال حساس است که در آن یک محلول تحت فشار بر روی سطح یک غشاء که به گونه ای مناسب نصب و ثابت گردیده است ، جریان می یابد

توضیحات بیشتر

دانلود 7,700 تومان

دانلود پاورپوینت تاثیر کلسیم کلرید و PH در انعقاد شیر

دانلود پاورپوینت تاثیر کلسیم کلرید و PH در انعقاد شیر
در شیر حدود 95% کازئین در ساختارهای کلوئیدی به نام میسل های کازئین وجود دارد گروه فسفات با کلسیم پیوند برقرار می کند و کلسیم فسفات کلوئیدی را به وجود می اورند که این پیوندها ساختار میسل را می سازند

توضیحات بیشتر

دانلود 8,800 تومان

دانلود پاورپوینت فرآیند تولید و بسته بندی کشمش

دانلود پاورپوینت فرآیند تولید و بسته بندی کشمش
خشک کردن مواد غذایی در دنیا یک امر عادی و حتی ضروری جلوه می کند و بسیاری از مواد غذایی ، میوه ها، انواع سبزیجات و حتی ضایعات صنایع غذایی را مانند تفاله های میوه بعد از کنسانتره و را خشک می کنند

توضیحات بیشتر

دانلود 8,800 تومان

دانلود پاورپوینت فرآورده های تخمیری شیر

دانلود پاورپوینت فرآورده های تخمیری شیر
همان طوری كه نام این گروه از فراورده ها نشان می دهد ماده اولیه تولید آنها شیر است، كه ممكن است به صورت طبیعی و یا پس از تغلیظ نسبی، مورد استفاده قرار گیرد تخمیر اصلی این فراورده ها تخمیر لاكتیك است كه باعث انعقاد شیر می گردد

توضیحات بیشتر

دانلود 8,800 تومان

دانلود پاورپوینت پروژه بسته بندی روغن نباتی

دانلود پاورپوینت پروژه بسته بندی روغن نباتی
روغن نباتی به عنوان یكی از كالاهای اساسی در الگوی مصرف غذایی ، اهمیت و نقشی ویرژه دارد روغن های خوراكی و بطور كلی چربی ها ، یكی از سه مواد اصلی غذایی مورد نیاز بشر را تشكیل می دهند كه به لحاظ میزان تولید انرژی در بدن به ازای واحد وزن ، از ارزش بیشتری نسبت به پروتئینها و هیدروكربونها برخوردار است

توضیحات بیشتر

دانلود 8,800 تومان

دانلود پاورپوینت خشک کن با بستر سیال

دانلود پاورپوینت خشک کن با بستر سیال
آبگیری (Dehydration) یا خشک کردن (drying) عبارت است از فرآیند خار ج کردن آب از یک ماده غذایی جهت بسط و افزایش عمر ذخیره سازی از طریق جلوگیری از رشد میکروارگانیسم ها می باشد

توضیحات بیشتر

دانلود 8,800 تومان

دانلود پاورپوینت کفیر یک نوشیدنی تخمیری

دانلود پاورپوینت کفیر یک نوشیدنی تخمیری
كفیر معروفترین شیر تخمیری اسیدی الكلی است كه اهمیت این فراورده لبنی شناخته شده و تحقیقات وسیعی درمورد بهینه سازی و تولید صنعتی و افزایش دامنه تنوع پذیری این محصول انجام گرفته است

توضیحات بیشتر

دانلود 8,800 تومان

پاورپوینت تغذیه در بحران

پاورپوینت تغذیه در بحران
دانلود پاورپوینت با موضوع تغذیه در بحران در قالب ppt و در 86 اسلاید، قابل ویرایش، شامل چرا غذا می خوریم، نیازهای غذایی، تعریف غذا، منظور از تعادل و تنوع در برنامه غذایی چیست، گروه های غذایی بر اساس راهنمای غذایی، گروه نان و غلات، گروه سبزیها، گروه میوه ها، گروه شیر و لبنیات، گروه گوشت و حبوبات، چربیها، روغنها و شیرینی‌ها، بعضی عادتهای درست غذایی،

توضیحات بیشتر

دانلود 11,000 تومان

پاورپوینت بهداشت مواد غذایی و نقش آن در سلامت

پاورپوینت بهداشت مواد غذایی و نقش آن در سلامت
دانلود پاورپوینت با موضوع بهداشت مواد غذایی و نقش آن در سلامت در قالب ppt و در 17 اسلاید، قابل ویرایش، شامل آب و غذای سالم، بهداشت مواد غذایی، فساد مواد غذایی، دسته بندی مواد غذایی از لحاظ فساد پذیری، عواملی كه موجب آلودگی یا فساد مواد غذایی می شوند، روشهای پیشگیری از آلودگی و فساد مواد غذایی، زمان نگهداری انواع گوشتها در فریزر، رعایت اصول بهداشت

توضیحات بیشتر

دانلود 9,350 تومان

پاورپوینت بهداشت مواد غذایی

پاورپوینت بهداشت مواد غذایی
دانلود پاورپوینت با موضوع بهداشت مواد غذایی در قالب ppt و در 74 اسلاید، قابل ویرایش، شامل مقدمه، تعریف غذا، اصول و روش های نگهداری مواد غذایی، تعریف پاستوریزه كردن، تعریف استریلیزه كردن، فن آوری انجماد، استفاده از روش خشك كردن، استفاده از مواد شیمیایی، استفاده از غلیظ كردن، دود دادن مواد غذایی، استفاده از اشعه، استفاده از انبار و سیلو، استفاده ا

توضیحات بیشتر

دانلود 11,000 تومان

پاورپوینت بهداشت صنایع گوشت و فرآورده های آن

پاورپوینت بهداشت صنایع گوشت و فرآورده های آن
دانلود پاورپوینت با موضوع بهداشت صنایع گوشت و فرآورده های آن در قالب ppt و در 73 اسلاید، قابل ویرایش، شامل تعریف گوشت، تولید گوشت، مصرف سرانه گوشت، بازده گوشتی، عوامل موثربربازده گوشتی، بازده حقیقی لاشه، تركیب شیمیایی گوشت، پروتئین های میوفیبریلی، میوزین، اكتین، پروتئین های بافت پیوندی، كلاژن، الاستین، آمین های بیوژن، موادچربی، مواد قندی گوشت، ویت

توضیحات بیشتر

دانلود 11,000 تومان

دانلود پاورپوینت بسته بندی شیر و مواد لبنی

دانلود پاورپوینت بسته بندی شیر و مواد لبنی
مروزه بسته بندی به عنوان جزئی ضروری در فرآیند مواد غذایی محسوب می شود و برای نگهداری، محافظت، اطلاع رسشانی ، بازاریابی و از آن استفاده میشود

توضیحات بیشتر

دانلود 8,800 تومان

پاورپوینت آشنایی با مایکوتوکسین ها و امنیت غذایی

پاورپوینت آشنایی با مایکوتوکسین ها و امنیت غذایی
دانلود پاورپوینت با عنوان آشنایی با مایکوتوکسین ها و امنیت غذایی در قالب ppt، قابل ویرایش و در حجم 32 اسلاید شامل تعریف و تاریخچه مایکوتوکسین ها، انواع مایکوتوکسین ها و مواد غذایی در معرض آنها، افلاتوکسین ها، اکراتوکسین A، فومونیسین ها، توکسین های ارگوت، سیکلوپیازونیک اسید، اثرات سمی مایکوتوکسین ها ی اصلی، اکراتوکسین A، قوانین اتحادیه اروپا برای ا

توضیحات بیشتر

دانلود 16,500 تومان

پاورپوینت بررسی اثرات کاربرد جوش شیرین در عمل آوری پخت نان

پاورپوینت بررسی اثرات کاربرد جوش شیرین در عمل آوری پخت نان
دانلود پاورپوینت با عنوان بررسی اثرات کاربرد جوش شیرین در عمل آوری پخت نان در قالب pptx، قابل ویرایش و در حجم 37 اسلاید شامل اثرات سوء مصرف جوش شیرین بر کیفیت نان، اثرات سوء استفاده از جوش شیرین بر بهداشت و سلامت مصرف کنندگان، اثر بر دستگاه گوارش، اختلال در جذب فلزات دو ظرفیتی، اختلالات الکترولیتی، تجمع فلزات سنگین مضر در بدن، مزایا و اهمیت تهیه ن

توضیحات بیشتر

دانلود 16,500 تومان

پاورپوینت بررسی عناصر ضد مغذی (بازدارنده ها)

پاورپوینت بررسی عناصر ضد مغذی (بازدارنده ها)
دانلود پاورپوینت با عنوان بررسی عناصر ضد مغذی (بازدارنده‌ها) در قالب pptx، قابل ویرایش و در حجم 34 اسلاید شامل مقدمه، عناصر ضد مغذی بازدارنده‌ها، بازدارنده‌های پروتئینی، بازدارنده‌های معدنی، بازدارنده‌های ویتامینه، بازدارنده‌ها در چربی، بازدارنده‌ها در کربوهیدراتها، بازدارنده‌های پروتئازها، محدودكننده تریپسین و كیموتریپسین، مکانیسم اثر منفی محصو

توضیحات بیشتر

دانلود 16,500 تومان

پاورپوینت آشنایی با سیستم HACCP

پاورپوینت آشنایی با سیستم HACCP
دانلود پاورپوینت با عنوان آشنایی با سیستمHACCP در قالب ppt، قابل ویرایش و در حجم 147 اسلاید شامل تاریخچه پیدایشHACCP ، دلایل كاربرد استاندارد ایمنی و بهداشت مواد غذاییT HACCP چیست، كاربرد HACCPو ISO9000، مزایای سیستم HACCP، اشكال عدم كاربرد سیستم HACCP، مشاغل مرتبط باHACCP، طبقه بندی رشته های صنایع غذایی، نیازمندی ها و الزاماتHACCP، خانه ایمنی و ب

توضیحات بیشتر

دانلود 22,000 تومان

پاورپوینت بررسی اهمیت ریزمغذیها و راهكارهای كنترل كمبود آنها

پاورپوینت بررسی اهمیت ریزمغذیها و راهكارهای كنترل كمبود آنها
دانلود پاورپوینت با عنوان بررسی اهمیت ریزمغذیها و راهكارهای كنترل كمبود آنها در قالب ppt، قابل ویرایش و در حجم 66 اسلاید شامل ریزمغذ یها، آهن، فقر آهن، منابع غذایی آهن، گروه‌های در معرض خطر کمبود، كمبود علایم و نشانه‌ها، عوارض و پیامد های کم خونی فقر آهن، روش‌های پیشگیری و کنترل کمبود ریزمغذی‌ها، آموزش تغذیه، ویتامین آ، نقش بتا كاروتن ها در بدن، گ

توضیحات بیشتر

دانلود 18,700 تومان

پاورپوینت بررسی وضعیت صادرات صنایع غذائی استان خراسان رضوی

پاورپوینت بررسی وضعیت صادرات صنایع غذائی استان خراسان رضوی
دانلود پاورپوینت با عنوان بررسی وضعیت صادرات صنایع غذائی استان خراسان رضوی در قالب ppt، قابل ویرایش و در حجم 51 اسلاید شامل مقدمه، وضعیت صنایع غذایی استان خراسان رضوی، توانایی ها و نقاط قوت صنایع غذایی استان، تعداد و ظرفیت تولید کارخانه های تولیدکننده اقلام عمده تولیدات صنایع غذایی و آشامیدنی خراسان بزرگ، تعداد و ظرفیت تولید کارخانه های تولیدکننده

توضیحات بیشتر

دانلود 16,500 تومان

پاورپوینت برچسب گذاری تغذیه ای مواد غذایی

پاورپوینت برچسب گذاری تغذیه ای مواد غذایی
دانلود پاورپوینت با عنوان برچسب گذاری تغذیه ای مواد غذایی در قالب pptx، قابل ویرایش و در حجم 32 اسلاید شامل ادعاهای تغذیه ای، ادعاهای مربوط به کالری، ادعاهای مربوط به قند، ادعاهای مربوط به نمک، ادعاهای مربوط به فیبر غذایی، ادعاها در مورد چربی، ادعاها در مورد کلسترول، ادعاهای سلامتی بخش، برچسب تغذیه ای، حقایق تغذیه ای، مقادیر مرجع مواد مغذی،انواع س

توضیحات بیشتر

دانلود 13,200 تومان

پاورپوینت بررسی اهمیت كنترل مواد غذایی در سطح عرضه و برنامه های آینده

پاورپوینت بررسی اهمیت كنترل مواد غذایی در سطح عرضه و برنامه های آینده
دانلود پاورپوینت با عنوان بررسی اهمیت كنترل مواد غذایی در سطح عرضه و برنامه های آینده در قالب ppt، قابل ویرایش و در حجم 33 اسلاید شامل مقدمه، بهداشت محیط و بیماریهای مرتبط غذا، خطرات مرتبط با مواد غذایی، خطرات میكروبی، خطرات شیمیایی، عدم كفایت تغذیه ای، آلرژی ها و عدم تحمل مواد غذایی، باسیلوس سرئوس، ویبریوكلرا، كلستریدیوم بوتولینم، اشریشیا كلی، ا

توضیحات بیشتر

دانلود 13,200 تومان

پاورپوینت بررسی آلودگی های محیطی در مواد غذائی

پاورپوینت بررسی آلودگی های محیطی در مواد غذائی
دانلود پاورپوینت با عنوان بررسی آلودگی های محیطی در مواد غذائی در قالبpptx ، قابل ویرایش و در حجم 28 اسلاید شامل مقدمه، چگونگی آلودگی مواد غذایی در طبیعت، طبقه بندی آلودگی های مواد غذایی، انواع آلودگی های مواد غذایی، فلزات سنگین موجود در مواد غذائی، مضرات فلزات سنگین، آلومینیوم، آرسنیک، سم زدائی فلزات سنگین، هورمون های موجود در مواد غذائی

توضیحات بیشتر

دانلود 13,200 تومان

پاورپوینت بررسی آلاینده های مواد غذایی

پاورپوینت بررسی آلاینده های مواد غذایی
دانلود پاورپوینت با عنوان بررسی آلاینده های مواد غذایی در قالب ppt، قابل ویرایش و در حجم 80 اسلاید شامل مقدمه، ارزیابی سمیت مواد، مهمترین سموم موجود در موادغذایی، طبقه بندی افت کشها، توصیه شده درصیفی جاتMRL، نیتراتها –نیتریتها–نیتروزامین ها، بیماریهای ناشی از وجود نیترات ونیتریتها درموادغذایی درانسان، متهموگلوبینمی، روشهای کاهش نیترات ونیتریت در ا

توضیحات بیشتر

دانلود 19,800 تومان

پاورپوینت بررسی اثر افزودن آرد سویا روی خواص رئولوژیک خمیر و ارگانولپتیک نان گندم و بهبود اثرات منفی آن

پاورپوینت بررسی اثر افزودن آرد سویا روی خواص رئولوژیک خمیر و  ارگانولپتیک نان گندم و بهبود اثرات منفی آن
دانلود پاورپوینت با عنوان بررسی اثر افزودن آرد سویا روی خواص رئولوژیک خمیر و ارگانولپتیک نان گندم و بهبود اثرات منفی آن در قالب ppt، قابل ویرایش و در حجم 31 اسلاید شامل مقدمه، لزوم افزودن آرد سویا به نان، مروری بر مطالعات پیشین، اثرمقادیرمختلف آرد سویا روی خصوصیات ارگانولپتیک نان گندم، نمونه هایی از فرمولاسیون نان گندم سویا، اثر مقادیر متفاوت آرد

توضیحات بیشتر

دانلود 15,400 تومان

پاورپوینت آشنایی با آنزیم ها

پاورپوینت آشنایی با آنزیم ها
دانلود پاورپوینت با عنوان آشنایی با آنزیم ها در قالب ppt، قابل ویرایش و در حجم 79 اسلاید شامل تعریف آنزیم ها، مزیت آنزیمها در مقایسه با کاتالیزگرهای شیمیائی، طبقه بندی ونامگذاری آنزیم ها، کوفاکتورها، مکانیسم عمل آنزیمها، آلفا آمیلاز، بتا آمیلاز، گلوکو آمیلاز، پولولاناز، بتا گالاکتوزیداز، پروتئازها، لیپازها، پلی فنل اکسیدازها، مکانیسم واکنش قهوه ای

توضیحات بیشتر

دانلود 18,700 تومان

پاورپوینت آشنایی با افزودنیهای غذایی

پاورپوینت آشنایی با افزودنیهای غذایی
دانلود پاورپوینت با عنوان آشنایی با افزودنیهای غذایی در قالب ppt، قابل ویرایش و در حجم 45 اسلاید شامل مقدمه، تقسیم بندی افزودنی ها، خواص افزودنی ها، تقسیم بندی افزودنی ها بر اساس نقش، نگهدارنده ها، آنتی اکسیدان ها، گیرنده های فلزی، امولسیفایرها، قوام دهنده ها، سفیدکننده ها، بافرها، اسیدها، قلیاها، رنگ ها، شیرین کننده های غیرمغذی، مکمل های غذایی، ا

توضیحات بیشتر

دانلود 16,500 تومان

پاورپوینت بررسی آزمایش های كیفی اسیدهای آمینه و پروتئین ها

پاورپوینت بررسی آزمایش های كیفی اسیدهای آمینه و پروتئین ها
دانلود پاورپوینت با عنوان بررسی آزمایش های كیفی اسیدهای آمینه و پروتئین ها در قالب ppt، قابل ویرایش و در حجم 22 اسلاید شامل تعریف اسیدهای آمینه، طبقه بندی اسیدهای آمینه، روش های تشخیص افتراقی اسیدهای آمینه و پروتئین ها، آزمایش های شیمیایی اسیدهای آمینه، آزمایش نین هیدرین، آزمایش زانتو پروتئیك، آزمایش میلون، آزمایش هاپكینزكول، آزمایش های پروتئین ها

توضیحات بیشتر

دانلود 13,200 تومان

پاورپوینت بررسی اثر فشار هیدرو استاتیک بر ارزش مواد غذایی

پاورپوینت بررسی اثر فشار هیدرو استاتیک بر ارزش مواد غذایی
دانلود پاورپوینت با عنوان بررسی اثر فشار هیدرو استاتیک بر ارزش مواد غذایی در قالب ppt، قابل ویرایش و در حجم 20 اسلاید شامل فناوری فشار بالا از دیدگاه مهندسی، تولید فشار بالا، تجهیزات فشار بالا، اثرات بیولوژیکی فشار بالا، اثر فشار بالا بر میکرواورگانیزمها، فشار بالا و واکنشهای آنزیمی، فشار بالا و واکنشهای بیوشیمیایی، فشار بالا و سلولهای میکروبی، اس

توضیحات بیشتر

دانلود 13,200 تومان

دانلود فایل قارچ های خوراکی

دانلود فایل قارچ های خوراکی
قارچ قارچ خوراکی قارچ سمی قارچ های داروئی قارچ صدفی کشت قارچ آفات قارچ

توضیحات بیشتر

دانلود 17,600 تومان

دانلود فایل آشنایی کلی با قارچ ها

دانلود فایل آشنایی کلی با قارچ ها
قارچ دسته بندی قارچها قارچهای صدفی بذر زنی قارچ دکمه ای کود کمپوست بیماریهای قارچی

توضیحات بیشتر

دانلود 15,400 تومان

دانلود فایل قارچ کامبوجا

دانلود فایل قارچ کامبوجا
قارچ کامبوجا تاریخچه پربار قارچ کامبوجا اثرات کامبوجا در لاغری چای کامبوجا

توضیحات بیشتر

دانلود 13,200 تومان

دانلود فایل قارچ صدفی

دانلود فایل قارچ صدفی
قارچ قارچ صدفی انواع قارچ صدفی اصول تهیه بستر قارچ بذر آفات تولید کمپوست بسته بندی قارچ

توضیحات بیشتر

دانلود 16,500 تومان

تحقیق قارچ

تحقیق قارچ
قارچ تقسیم بندی قارچ قارچ های صدفی قارچ دکمه ای کمپوست بیماری های قارچ ها

توضیحات بیشتر

دانلود 17,600 تومان

تحقیق چای

تحقیق چای
چای ترکیبات شیمیایی چای مناطق چایخیز جهان خشک کردن چای آفات و بیماری‌های مهم چای

توضیحات بیشتر

دانلود 17,600 تومان