BankWeb

BankWeb

به فروشگاه ما خوش آمدید.

تحقیق درباره عسلک برگ پنبه 29 ص

تحقیق درباره عسلک برگ پنبه 29 ص
تحقیق در مورد صدمات عسلک برگ پنبه 30 ص صدمات عسلک برگ پنبه 30 ص دانلود تحقیق در مورد صدمات عسلک برگ پنبه 30 ص صدمات عسلک برگ پنبه 30 تحقیق درباره عسلك برگ پنبه 29 ص
دسته: کشاورزی و زراعت
بازدید: 26 بار
فرمت فایل: doc
حجم فایل: 291 کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: 29

قیمت فایل: 5,200 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.

پرداخت و دانلود

توضیحات :
تحقیق درباره عسلك برگ پنبه 29 صفحه در قالب Word قابل ویرایش.

بخشی از متن :
مقدمه
موطن اولیه عسلك پنبه مناطق حاره آفریقا، جنوب شرقی آسیا و كشورهای هند و پاكستان است. در این نقاط به زراعتهای توتون، تنباكو و پنبه آسیب فراوان وارد می آورد. عسلك برگ پنبه برای اولین بار در سال 1323 در اطراف كرمان جمع آوری شده و در همان سالها در نقاط پنبه خیز فارس و كرمان انتشار داشته است. در سال 1327 تراكم و افزایش جمعیت این آفت در گرمسار بحد بسیار زیادی رسیده و در آنسال اغلب مزارع پنبه به این آفت مبتلا بوده اند. در سالهای اخیر مساحت زیر كشت این قبیل محصولات زراعی و توزیع فرآورده های آنها در سطح كشور افزایش یافته، درنتیجه دامنه انتشار و تراكم جمعیت آفت نیز بالا رفته است و خسارت كیفی آفت بعلت آغشته شدن الیاف به شیره های مترشحه از آفت بحدی بوده است كه در صدور قسمتی از پنبه های تولیدی بخارج از كشور و همچنین در مصرف داخلی آن اشكالاتی ایجاد نموده است. پس همانطور كه ملاحظه می كنید این آفت دیرزمانی است كه سطح قابل ملاحظه ای از پنبه كاریهای كشور را مورد هجوم خود قرار داده و به اقتصاد كشور صدمات جبران ناپذیری وارد نموده است. لذا برخورد جدی و اصولی با این آفت می تواند از بروز صدمات بیشتر جلوگیری نماید.

صدمات عسلك برگ پنبه
در سالهای اخیر عسلك پنبه در مناطق مهم پنبه خیز ایران و برخی از مناطق كشت جالیز حالت طغیانی پیدا نموده و اكنون از مهمترین آفات پنبه و جالیز بشمار می آید.
1-در مزارع پنبه آلوده، جمعیت آفت در شرایط جوی مساعد بسرعت بالا می رود و بر اثر مكیدن شیره نباتی، محصول پنبه را نامرغوب كرده و مقدار عملكرد آنرا در واحد سطح «هكتار» بطور قابل ملاحظه ای كاهش می دهد.
2-همراه با ورود عضو مكنده حشره به بافت برگها مقداری از آنزیمهای حشره وارد بافت برگها می گردد. آشكار است كه این آنزیمها دارای اثرات مضری در فیزیولوژی گیاه بوده كه به تدریج موجب خشك شدن و مرگ برگها و بوته ها می گردد.
3-بر اثر ترشح مقدار زیادی شیره از حشره و برگهای مورد حمله سطح روئی و زیری برگها با این شیره آغشته می گردند این شیره علاوه بر اینكه موجب بسته شدن استوماتها و مختل شدن فعالیتهای حیاتی برگ می گردد محل مناسبی برای رشد بعضی از قارچها گردیده در اینصورت سطح برگ منظره سیاه رنگی بخود گرفته و بدون شك این چنین برگهائی قادر بانجام اعمال حیاتی نبوده و بالطبع موجب تقلیل رشد بوته می گردند.
4-شیره مترشحه از برگها و حشره بتدریج باعث آلودگی الیاف می گردند. این آلودگی كیفیت الیاف را از نظر ارزش نساجی پایین می آورد. این محصول آلوده به شیره مقدار قابل ملاحظه ای خاك و خاشاك بخود جذب كرده و كیفیت پنبه را بیشتر پایین می آورد.
مقصود از شرح فوق اینستكه آلودگی این آفت در مزارع پنبه موجب ریزش مقدار قابل ملاحظه ای از غنچه و گل و قوزه های كوچك می گردد، رشد قوزه های بزرگ را متوقف و درنتیجه از نظر كمی و كیفی آسیب زیادی می رساند.
و...

فهرست مطالب :
مقدمه 1
صدمات عسلك برگ پنبه 2
مناطق انتشار آفت در ایران و جهان 3
مشخصات ظاهری آفت 4
حشره بالدار 4
تخم 5
مراحل لاروئی 5
الف) لارو نوزاد 5
ب) لاروسن 2 6
ج) لاروسن 3 7
شفیره 7
گیاهان میزبان 8
وضعیت نشو و نمای آفت 9
وضعیت نشو و نمای آفت در مناطق مختلف كشور 10
عوامل كنترل كننده طغیان آفت 12
تعداد نسل سالیانه آفت 13
دشمنان طبیعی 14
طرق مبارزه 15
اول: مبارزه زراعی 15
1- مبارزه زراعی پائیزه – زمستانه 15
2- اقدامات زراعی در فصل رویش پنبه 16
دوم = مبارزه شمیایی 17
نتیجه گیری 19
منابع 21

قیمت فایل: 5,200 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.

پرداخت و دانلود

نظرات کاربران در مورد این کالا
تا کنون هیچ نظری درباره این کالا ثبت نگردیده است.
ارسال نظر