BankWeb

BankWeb

به فروشگاه ما خوش آمدید.

تحقیق در رابطه آب در کشاورزی

تحقیق در رابطه آب در کشاورزی
تحقیق رو برو در رابطه با تاثیرات آب در کشاورزی و محیط زیست می باشد
دسته: کشاورزی و زراعت
بازدید: 34 بار
فرمت فایل: doc
حجم فایل: 48 کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: 27

قیمت فایل: 13,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.

پرداخت و دانلود

تحقیق در رابطه آب در کشاورزی


فهرست مطالب
نیروهای محرك و تهدید ها    1
آّ ب برای كشاورزی    1
2-1- جمعیت و غذا :    3
محل و – چهارچوب 1: مهاجرت جمعیت :    6
3. 1 جهانی شدن و تكنولوژی :    7
1.4 – بالایا و سوانح القا شده به بشر :    9
5-1 ارزیابی و تغییر.    11
پیشرفت و حفاظت.    11
1-2 اصول محیطی :    11
5-1 ارزیابی و تغییر    12
پیشرفت و حفاظت.    13
1-2- اصول محیطی :    13
203 پیشرفت و نگهداری :    16
3-ارزشهای اخلاقی.    17
3.1- مقدار آب و غذا :    17
3.2ارزش رفاه و بهزیستی.    18
3.3. ارزش منابع طبیعی :    18
تجارت و سرمایه گذاری.    19
4.1. آب و تجارت.    19
4.2 آب و سرمایه گذاری زمین :    20
كمیابی آب تهدیدات واقعی و مشاهده شده.    20
5.1 كمیابی آب :    20
5.2 آب مشترك و كمیابی زمین :    21
5.3 سیاست آبی جهانی و داخلی :    22
اصول و مقررات نظارت آب.    22
6.2 علم، قانون، اقتصاد، سرمایه :    23
14 : 5 راز سرمایه (2000 De soto).    23
6.3 آب مقرر و نظارت شده بركشاورزی.    24
نتایج :    25



حیطه وسیعی از آب تحلیل رفته و غیر تحلیل رفته استفاده شده درزیر بخش های كشاورزی مربوط به موارد محیطی، اقتصاد ی، اجتماعی برجسته و برخورد های حرفه ایی به خصوص

، را می پوشاند، آب برای كشاورزی، آب حاكم استفاده شده از جریانات آبی برای آبیاری و آب باران و رطوبت خاك درجنگل ها و زمین های كشاورزی می باشد. تبخیر از بدنه های آب تازه و زمین های مرطوب برای زیست ستیزی و ماهی گیری دریائی و درون مرزی مهم

می باشد آبیاری از 70 درصد حجم های آبی مختصر جهانی (كه در ; 800/6 همین شده است) استفاده می كند، درحالیكه استفاده كلی كشاورزی درحدود 90 درصد استفاده كلی آب روان و آب باران را (000/25 ). نشان می دهد. جدول درشكل 1 طبقات مختلفی از آب كشاورزی و استفاده شان را برای محصولات (آبیاری شده، باران خورده و زمین خشك) زیر بخشهای جنگی، ماهیگیری و دامها نشان می دهد .

مطالبات كشاورزی استفاده جاری از بارش باران، رطوبت خاك و آب های روان رابرای تولیدات كشاورزی نشان می دهد. این با مطالبات طرح ریزی شده ی كلی فرق می كند و شكاف سرمایه گذاری سریع و عظیم برای ذخایر آبی، گاهی اوقات با هنوان نا سازگاری و تناقض ذخیره ی آبی اشاره می شود. علاوه برهمه این ها، كشاورزی برای جمعیت جهانی تحت و ضعیت های آبیاری و بارانی ؛ خوراك و غذای مورد نیاز را تامین می كند (اپل گرن و كلهن، 2001).

دریك چشم انداز وسیعتر نه تنها اصلی ترین مصرف كننده ی آب میباشد بلكه فاكتور حیاتی شكل گیری بیوم های آب تازه و جهانی می باشد كه قسمت الزامی خدمات اكو سیستم حافظ زیست را تشكیل می دهد. كشاورزی همچنین یك دلیل جایی و آلودگی منابع آب می باشد و همچنین چرخه غذایی را درمسیر های آب های و سیستم های آب خاك مختل می كند و آب غیر مفید و باارزش كمتری برای استفاده های آبی ارائه می دهد. كشاورزی اولین مركزاقتصادی حافظ زیست قدیمی را ارائه داد كه به طور0.75 نزدیك با ارزش های اصول و مقررات حرفه ای به خصوص و فرهنگی زمین و آب كه برروی آن جوامع سنتی و قدیمی ساخته می شوند، اتصال داشت. استفاده آبی كشاورزی و صول مقررات حرفه ای موضوع گسترده و وسیعی را تشكیل می دهد كه ماورای تولید غذا، تولید ماكزیمم، صلا حیت

استفاده آب بهبود یافته و حفاظت از محیط زیست می رود. آب دركشاورزی به ملور گسترده با آبیاری رابطه دارد. انقطاب بستر و افزایش درتولید غذای جهانی از، 1960 تا، 1980حیطه مهمی براساس بسط وگسترش در حیطه آبیاری جهانی از 140 میلیون هكتار با 240 هكتار، بود.

250 میلیون هكتار منطقه آبیاری شده وجود دارد كه تقریبا 0.75 آن دركشور های درحال توسعه و چهار كشور، چین، هند، ایالات متحده آمریكا و پاكستان، شامل نصف زمین های آبیاری شده جهان می باشند.

شكل 1: جدول استفاده های آبی دركشاورزی و تاثیراتش.

تجارت و سرمایه گذاری.

4.1. آب و تجارت.

تجارت غذایی پیچیده و چالش انگیزی نظیر زیر مجموعه های صادراتی با نگرانی های غیر تجاری ویژه كشور های فقیر درحال توسعه نظیر پیشرفت روستایی، امنیت غذایی، تخریب محیطی مربوط و فقدان منابع طبیعی وجود دارد. كشورهای صادر كننده غذای اصلی شامل كانادا، برزیل، آمریكا. گروه

EU، همراه با كمی از كشورهای آسیایی كه برتجارت برنج بین المللی كوچك حاكم می باشند، همچنین صادر كنندگان اصلی آب از تولید گوشت تغذیه دام های محدود با دانه ها و گیاهان وارد شده در شكل انحصاری از كمیابی آب كشور های درحال توسعه می باشد

ترجیحا ت فهرستی انتخابات محصول را محدود می كند. سته سته چراگاهها درمناطق میانی حوزه رود خانه نیل دارای بزرگ ترین جمعیت می باشد. كاهش دراین گونه و تغییر 10 درصدی درمصرف گوشت از گوشت كارتا مایكان با ذخیره آن درحدود 6-5 كیلو مترمكعب یا 8-7 درصد جریان سالیانه دركمیابی آب رودخانه نیل، مطابق می باشد. همچنین دیگر محصولات مصرفی كشاورزی نظیر جنگل (محل – و چهار چوب – 1) حجم های مهمی از جریانات آب و معادلات دامی و احشامی را نشان می دهد. { محل و چهارچوب.

10: جنگل زدایی : جنگل داری درمناطق نیمه خشك (برای مثال در آب پخشان های نیمه خشك تا آب پخشان نیمه مرطوب رود نیل (CFO.2000a) درحدود 500میلی متر آب تازه را استفاده می كند. برای چرخه تولید دوباره از جنگل زدایی 20 ساله، 10 متر آب تازه به كار برده می شود درهمین مفهوم، جنگل زدایی جهانی به عنوان 2 درصد مناطق جنگلی كلی از 40 میلیون كیلو متر مكعب ارزیابی شده است كه برای كاهش جهانی درآب درحدود 8000 كیلو متر مكعب درهر سال تفسیر می شود.

4.2 آب و سرمایه گذاری زمین :

 برای پیشرفت های صلاحیتی دراستفاده كشاورزی از آب و زمین وجود دارد. كمیابی و آب و زمین همیشه درمحدودیت كامل نمی باشد اما یك نیروی محرك

برای تغییرات درساخت جامعه و اقتصاد می باشد. براساس رمینه های محیطی و پیشرفتی موردی برای تمركز بیشتر روی مناطق بارانی برای سیاست و سرمایه گذاری عمومی وجود دارد. سرمایه گذاری عمومی افزایش یافته درتكنو لوژی و ساخت زیزین درشكا پیشرفت آبی یكپارچه برای حفظ و توسعه درمناطق با طرفداری كمتر ممكن است برگشت حاشیه ای را نسبت سرمایه گزاری اضافه قابل مقایسه دركشاورزی آبیاری شده (ط 2001 و FAO) ایجاد كند.

افت دركمك بین المللی تاثیر شدید ی روی كشاورزی داشته است. ارزش واقعی كمك پرداخت شده به كشاورزی دراواخر 1990، 35 درصد مسطح دراواخر 1980 بوده است. سرمایه گذاری درآب و بخش های زمینی به سمت شركت مصرف كننده ی منبع افزایش یافته درحال تغییر می باشد. این باعث محرك افزایش یافته برای طرح ها پیشرفتی زمین های موثر تر با قیمت كمتر می شود.

كمیابی آب تهدیدات واقعی و مشاهده شده.

5.1 كمیابی آب :

در 100سال گذشته، زمانی كه جمعیت دو برابر شد، استفاده آب بیشتر از 6 مرتبه افزایش یافت. در دهه های آخر ارزیابی كمیابی آب و آسیب پذیری و آگاهی ها دارای نقش مهمی شدند. كشور های دارای كمبود آب شامل حداقل كشور های پیشرفته با منابع اجتماعی محدود می باشد. اخیرا روش هایی پیشنهاد شده است كه هدفشان وسیع كردن دامنه ظرفیت آبی ملی می باشد (محل و مهار چهار چوب (1) { محل و چهار چوب 11 كمیابی آب اجتماعی و هیدرو لوژیكی (مربوط به خواص آب) : درجه بندی و رتبه بندی كشور ها برای كمبود آب براساس دسترسی آب یا ضمیمه كمبود آب هیرو لوژیكی (WSI) می باشد. WSI) شماره های جمعیت و رشد را بیش از حد تاكید می كند و عوامل اقتصادی اجتماعی را منعكس یا مقایسه نمی کند. هنگام تركیب شدن با عوامل تعیین كننده اقتصادی – اجتماعی را منعكس یا مقایسه نمی كند. هنگام تركیب شدن با عوامل تعیین كننده اقتصادی – اجتماعی، با استفاده از ضمیمه پیشرفت بشر UNDP (HDT)، ضمیمه و راهنمای كمبود آب اجتماعی (SWSI) درهمان زمان سطح كمبود آب و گنجایش پذیر نده ی اجتماعی را منعكس می كند.

5.2 آب مشترك و كمیابی زمین :

یك بررسی انتقادی از چشم انداز اصول و مقررات حرفه ای نشان می دهد كه ارزیابی كمبود آب

به صورت زیر می باشد. معدود به آبهای آبی كه 35 درصد جریان آبی كلی را درزمین های كشاورزی نشان می دهد. براساس دسترسی آب بدون ملاحظه واقعیت های اقتصادی و قیمت آب و ظرفیت اجتماعی. محدود به آب می باشد نه به دسترسی های داخلی مشترك آب و زمین درون زیر حوزه كه این مطالبات واقعی را زیر بخش های كشاورزی حاكم تعیین می كند. از یك نقطه نظر كه مربوط به تولید غذایی آینده می باشد، خط پایه بیشتر از نصف تولید غذای جهانی می باشد كه از سیستم های زمین خشك و بارانی نشئت گرفته شده است، درآفریقا خدمات آبیاری زمین قابل كشت را نشان می دهد، درحالیكه برای هندوستان شكل مطابق درحدود 0.75 می باشد. حجم آب مورد احتیاج برای غذا و اكوسیستم (محل و چهار چوب 12) با اهمیت آتی باران و آّ تازه اشاره می كند. { محل و چهارچوب 12:آب برای تولید غذا و خدمات اكو سیستم :

3

3

3

a) آب مورد نیاز برای یك شخص دریك سال m 3000 می باشد، كه برای جمعیت كنونی 6 بیلیون نفری 18000 و برای سال 2050، km/gr 27000 می باشد. استفاده آبیاری موثر برای تولید غذا درحدود km 800/3 می تواند ارزیابی شود.

 b) از حدود 87 درصد آب تازه از مناطق اقلیمی و گرم نشات گرفته می شود كه تولید حجم عظیمی از كالا های اكو سیستم را می كند }

پیشرفت و حفاظت.

1-2 اصول محیطی :

رفتاراخلاقی براساس سازگاری و یكپارچه گی می باشد، حقیقت و واقعیت اخلاقیات خیلی غیر عقلی برای صلاحیت موسسه ای مشاهده می شود. درسطح عملی، این شامل دلیل این می باشد كه چرا اصول اخلاقی تاثیرات معدودی روی روش های مدرن نسبت به مدیریت آبی و زمینی دارد و این كه چرا آب و سیتم های قانونی زمین، كه با بعد های محیطی و اجتماعی پیشرفت منابع پاسخ می دهند، بیشتر تمایل دارند كه با تعادل های عمل گرایانه بین احتیاجات سرمایه گزاری، استفاده اقتصادی و احتیاج برای تنظیم عمومی متقبل شوند. اخلاقیات محیطی (محل و چارچوب 3) به عنوان شاخه اخیری از فلسفه به كار رفته متمركز روی ارزش های ذاتی به منظور شامل شدن قیمت ها و ارزشهای محیطی در ارزیابی سرمایه گزاری عمده دربرنامه های غیر فیزیكی و طرح های

5-1 ارزیابی و تغییر

علی رغم مشاهده سوانح بزرگ یا هشدارات از سوی محققان و دانشمندان علمی و موسسات، هر تغییر اساسی شروع شده از تهدیدات و آماده باش های بحرانی محتمل نمی باشد. حتی از نقطه نظر واقعیات بحران در حال رشد و فاجعه، غیر متحمل می باشد كه سیاست مداران برای دلایل مختلف خطرات سیاسی طولانی مدت را در الزامات كه رواج سیاسی محدود را حمل می كند، در نظر بگیرد.

جمعیت عمومی كه با فلسفه ی بدبینی اشباع شده اند، نسبت به هشدار ها بی تفاوت و بی اهمیت باقی خواهنئ ماند – مگر اینكه مربوط باثبات، آرامش، رفاه اجتماعی و ا منیت غذائی و سلامت باشد، بنابراین اعتراض و دعوت به جنگ برای تعیین مكانیزم های ارتباطی برای تحریك و انتقال جامعه بسمت تصمیمات تعادلی روی الگوهای محیطی، اقتصادی واجتماعی برای استفاده ی حفظ آب و زمین و حفظ تصمیمات اخلاقی براساس انسجام و ارزش های اخلاقی بالا می باشد.

نهایتا این به سیاست بر پایه ی اخلاق برای پیشرفت آمار گیری نفوس، شهره سازی، انتقال اقتصادی شامل كشاورزی تولید كننده و تجارت بین المللی نشان دهنده ی الگوهای حركتی انتقادی استفاده منابع طبیعی افزایش یافته بستگی خواهد داشت. اجرا درسطح جهانی خیلی از سئوالات را دربردارد.

پیشرفت و حفاظت.

1-2- اصول محیطی :

رفتار اخلاقی براساس سازگاری و یك پارچه ی می باشد، حقیقت و واقعیت اخلاقیات فعلی غیر عقلی برای صلاحیت موسسه ای مشاهده می شود. درسطح عملی، این شامل دلیل این می باشد كه چرا اصول اخلاقی تاثیرات معدودی روی روش های مدرن نسبت به مدیریت آبی و زمینی دارد و این كه چرا آب و سیستم های قانونی زمین، كه با بعد های محیطی و اجتماعی پیشرفت منابع پاسخ می دهند،

بیشتر تمایل دارند كه به تعادل های عمل گرایانه بین احتیاجات سرمایه گزاری، استفاده اقتصادی و احتیا ج برای تنظیم عمومی متصل شوند. اتخلاقیات محیطی (محل و چهارچوب 3) به عنوان شاخه اخیری از فلسفه به كاررفته متمركز روی ارزش های ذاتی به منظور شامل شدن قیمت ها و ارزش های محیطی درارزیابی سرمایه گزاری عمده دربرنامه های غیر فیزیكی و طرح های غیر پیشرفتی كه شامل تنظیم های ساختاری و سیاست بخشی می شود، بوجود آمده است این درزمانی اتفاق افتاد كه كار برای دلایل مختلف دولت های ملی سیاست درون نگر را زیر جنب های كشاورزی بالا و سرمایه گزاری عمومی بزرگ به منظور جستجوی منابع آبی پیشرفت روستائی د استقنا و خود بسندگی غذا به دنبال كردن. (محل و چهار چوب 3 : نظریه اصول و مقررات حرفه ای (اخلاقیات) محیطی درطی سه دهه گذشته رواج پیدا كرده است و بوسیله ادعاهای Aido

و Leopoid و دیگر دانشمندان ساخته شده است كه می گویند دلایل ریشه بحران اكو لوژیكی نه فلسفه ای می باشد، اصول و اخلاقیات محیطی برای مدت طولانی بر ارزش های محیطی ذاتی متمركز شد اما اخیرا تعویض جهانی دراقتصادی سیاسی منعكس شده است و چرخشی به سمت مفهومات ارزشی گرفته است)

{ محل و چهارچوب 4 : اصول محیطی و پیشرفت اصول و مقررات حرفه ای (اخلاقی) (1) عملكردهای مما نعتی و احتیاطی ؛

02

9 ارزشهای سیستمی طبیعی (3) مدیریت خطری براساس انسجام.

هدف اصول عملكردهای ممانعتی و احتیاطی حفظ حقوق نسل آینده و عدم واجد شرایط بودن هرعمل می باشد مگر اینكه برروی خطرات خیلی جدی تاثیر نگذارد. اصل اغلب تحت قرار داد های محیطی و سند های اداری تشكیل شده است.

1-      اصل ارزشهای سیستمی طبیعی حفظ طبیعت را راههای پیشرفت اقتصادی و اجتماعی حمایت می كند. مراحل برای دوبار شكل گیری طبیعت حتی برای اهداف بدست آوردن ارزش های محافظتی رد شده است. این اصل اغلب به خاطر عملی بودن آن برای تشخیص سیستم های طبیعی و غیر طبیعی مورد سئوال قرار می گیرد.

2-      یك مصالحه و سازش بین دواصل بالا مدیریت خطری براساس انسجام، برروی خطرات محاسبه شدن منعكس كننده عملیات دوره كوتاه ساخته می شود. زمانیكه بلا یای بزرگ یا با تاثیرات افزایش روی جوامع و حیط درحال مضاعف شدن می باشند، مدیریت حوادث دارای نگرانی جهانی مربوط به انسجام ملی برای باز سازی دوباره، می باشد }. طرح های پیشرفت آبیاری برای پیشرفت منابع آبی برای چندین دهه یكی از بخش های اصلی را برای كمك مالی و تكنیكی بین المللی تشكیل داد و به تدریج همكاری بین المللی دركل متهم به تشویق و ترویج بی قاعدگی و تخریب شده است كه این موارد غیر سازگاری و اخلاقی را افزایش داده است.

202 0 رفتارانسانی : شبیه با جریانات اجتماعی دیگر، اصول پیشرفت كشاورزی و استفاده آب كشاورزی بوسیله ترجیحات سیلی جا ری تحریك می شود و براساس تمرینات قانونی می باشد جائیكه اصول و نظریات شكل داده می شوند جریان یك روش از بالا به پائین را نشان می دهد كه واحد های قانون گزار دولت را درگیر می كند و ثابت شده است كه زمان برقی باشد و همیشه درزمان اجرا موثر نمی باشد براساس هنجارهای اخلاقی حكم با عنوان، اخلاقیات زمینه ای، درون و بین گروههای مختلف ساخته شده است. اخلاقیات پیش زمینه ای با ارتباطی داخلی درون یك جامعه یا بین دولت ها و گروه روستائیان مربوط می شود. برای مثال اكثریت درمورد رفاه مهوج دقت خواهند كرد دقت خواهند كرد و اقلیت بیشتر از چیزی كه امن و مناسب می باشد خواهند گرفت كه براساس صرف نظر از آنچه كه دیگران فكر خواهند كرد هعمل خواخواهند كرد عمل خواهند كرد. این هنجارهای اخلاقی اجتماعی ایستا و ساكن نمی باشد اما سرمایه اجتماعی جاری را درسطح داخلی نشان می دهند كه درحال رشد می باشد اما تحت تاثیر ات و استرس ها (فشارهای) خارجی قرار گرفته اند.

قیمت فایل: 13,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.

پرداخت و دانلود

نظرات کاربران در مورد این کالا
تا کنون هیچ نظری درباره این کالا ثبت نگردیده است.
ارسال نظر